🤩 Profita de oferta: Livrare gratuita la orice comanda! 🚚

Termeni si conditii


Va multumim pentru alegerea dumneavoastra!

Comanda dumneavoastra facuta prin www.livrarefloricadou.ro sau prin apel telefonic reprezinta acordul dumneavoastra implicit al conditiilor:

A. Drepturi de autor

Toate imaginile prezentate pe livrarefloricadou.ro sunt proprietate a companiei SC TULIPA FLOWERS GARDEN SRL. Preluarea lor fara acordul nostru in scris este ilegala si va fi semnalata ca atare.

B. Pretul produselor. Modalitati de plata.

Toate preturile produselor sunt exprimate in RON, contin TVA si sunt valabile in momentul comandarii lor.
Preturile afisate NU contin taxa de transport pentru judetele Bucuresti si Ilfov. Taxa de transport se va adauga automat, in functie de judetul de destinatie (Bucuresti sau Ilfov).

Produsele care au deja reduceri nu se pot cumula cu alte cupoane sau reduceri, decat daca acest lucru este specificat in mod express.

Modalitatea de plata este prin plata cu cardul online (plati in siguranta prin EuPlatesc.ro). In cazul platilor online, dupa plasarea comenzii, veti fi redirectionat catre serverul securizat, pentru realizarea platii online, in siguranta. In acea pagina va trebui sa introduceti datele cardului Dvs si sa urmati pasii de pe ecran. Numele si pretul comenzii va fi trimis automat, pentru a face procesul de plata cat mai usor cu putinta.

C. Politica de refuz/acceptare a comenzii

Pot aparea situatii in care compania noastra sa refuze o comanda, cum ar fi:

  • datele furnizate de cumparator sunt gresite si/sau incomplete si impiedica efectuarea livrarii – se retine taxa de livrare si se contacteaza cumparatorul.
  • livrarea in afara intervalelor orare mentionate pe site.
  • livrarea in afara ariei de acoperire a curierului propriu livrarefloricadou.ro – Reamintim faptul ca livrarile se fac doar in Bucuresti. Din punct de vedere al geolocalizarii, orasul Bucuresti este definit pana la linia sa de centrura.

Conform OUG 34/2014 buchetele şi aranjamentele vândute de www.livarefloricadou.ro nu se returnează fiind încadrate la categoria produse perisabile.

D. Anularea sau schimbarea comenzii de catre client

Va puteti razgandi in legatura cu comanda plasata cu minim 24 ore inainte de ziua livrarii. Anularea comenzii se va face prin telefon la 0757 011 869. Daca o comanda a fost trimisa deja in fabricatie, atunci ea nu mai poate fi anulata! Incercam sa ne pliem pe orice cerinta de ultim moment, insa nu putem garanta decat cele transmise cu cel putin 24 ore inaintea livrarii. Pentru comenzile ce depasesc valoarea de 1.000 de ron ne rezervam dreptul de a cere un avans ce consta in 20% din valoarea comenzii. In perioadele cu comenzi intense, de Paste, Craciun, 1-8 martie, nu garantam anularea comenzilor chiar si cu 24 de ore inainte de livrare.

E. Rezolvarea problemelor legate de plata

Tranzactiile pe pagina noastra sunt asigurate prin euplatesc.ro . Se poate intampla ocazional sa existe erori in tranzactia bancara care sa intarzie acceptarea comenzii de catre noi. Ne puteti contacta la numarul 0757 011 869 pentru orice nelamurire.

F. Aranjamente florale si disponibilitatea lor in functie de anotimp

Imaginile sunt cu titlu de prezentare, unele flori pot fi in extrasezon si sa nu fie disponibile. Comanda se da cu minim doua saptamani inaintea evenimentului.

Cromatica florilor din buchete si aranjamente poate diferi fata de cea prezentata online in functie de disponibilitate. In cazul in care apare aceasta situatie, le putem inlocui cu ambalaje sau flori similare pastrand totusi valoarea produsului initial. Referitor la florile aflate in extrasezon se pot importa dar la preturi mai mari.

Vasele, cosurile aranjamentelor pot diferi, iar dumneavoastra puteti solicita oricand alta combinatie de flori sau culori personalizate in functie de preferinte.

G. Garantie

Pentru produsele comercializate pe site-ul www.livrarefloricadou.ro oferim garantia prospetimii florilor. Aranjamentele florale sunt transportate cu multa grija si contin materie prima de calitate inalta, flori proaspete.

H. Procesul de facturare

Factura se va emite automat in momentul in care se va finaliza comanda.
Datele de facturare le gasiti la sectiunea de Contact.