🤩 Profita de oferta: Livrare gratuita la orice comanda! 🚚

Politică de livrare si retur


Politica de livrare

Livrarea produselor se face prin curier rapid, contra cost. Livrarea produselor se va face respectand intervalul de livrare ales la momentul comenzii. In unele zile aglomerate e posibil ca intervalul sa fie depasit din cauza numarului de comenzi, a traficului sau a altor conditii.

Timpul de pregatire a comenzii variaza intre 45 de minute si 3 ore (in functie de comanda). La acest interval trebuie sa tineti cont si de timpul de livrare, care poate diferi in functie de distanta, trafic. Din aceste motive, comenzile plasate cu mai putin de 2 ore de la limita de sfarsit a intervalul ales pot suferi intarzieri la livrare.

Politica de retur

Avand in vedere domeniul de activitate si perisabilitatea produselor, produsele deja livrate nu se pot returna.

Politica de rambursare

Contravaloarea comenzilor se poate rambursa doar in cazul in care comanda nu a fost inca livrata. Este posibil ca unele produse speciale sa fie comandate special pentru comanda Dvs. , caz in care comanda nelivrata poate fi rambursata partial.

Comenzile aprobate pentru rambursare se vor procesa in cel mult 7 zile, urmand ca transferul efectiv al fondurilor sa se faca in cel mult 15 zile.

Produsele aflate la oferta

Unele produse aflate la oferta (cu livrare doar in ziua curenta) nu se pot rambursa.